Protan aktuelt

Produkter til byggverk, har stor betydning for bygningenes kvalitet. Alle produkter skal derfor ha egenskaper som medvirker til at byggverk oppfyller visse grunnleggende krav.

Artikkel om Protan i Drammen24 - et magasin fra Drammen Næringslivsforening.

Denne utgaven av Drammen24 distribueres som vedlegg i Dagens Næringsliv på Østlandet, samt sendes ut til alle DNFs bedriftsmedlemmer og til samtlige bedrifter i regionen. Artikkelen om Protan AS er på side 28-29. Klikk her!

Klikk på bildet og bla deg gjennom TAKmagasinet!

Last ned pdf

 

For første gang siden 2008 leverer Protan positive tall etter første halvår.

Protan ProFence flood protection
Mobil flombeskyttelse er mer aktuelt enn noen gang. Protan har utviklet et system som er enkelt å installere, tar liten lagringsplass og kan benyttes mange ganger.
Dropp smøremembran og velg toppmembran!
Tett membran er alfa og omega i baderomsbygging og -rehabilitering.

 

Protan Konsernet

Protan AS produserer takfolie, membraner, tekniske tekstiler og ventilasjonsrør. Protan har takentreprenørbedrifter i alle de Nordiske land, som er blant de ledende på sine felt.Produktområdene er Protan tak-og membran-systemer, Ventiflex® ventilasjonsrør (brukes i tuneller og gruver), Tekniske Tekstiler (bl.a. lager-haller, nødhjelpstelt, flyhangarer, idrettshaller og water-bags), samt Veggbelegg. Protan er godkjent etter kvalitets-standarden ISO 9001 og miljø-styringsstandarden ISO 14001. Konsernet er i sterk vekst og har god lønnsomhet. Protan er langsiktig i sin satsning, med basis i en lang tradisjon og stabilt eierskap.Protan AS er et familieeiet konsern med hovedkontor i Drammen, og med produksjon i Norge, og Polen.

Se Protan filmer her