Jobb i Protan

Vil du bli en av oss?

Vi ønsker at du som søker etter jobb hos Protan kan stå inne for våre fire grunnleggende verdier – engasjement, samarbeid, kvalitet og ansvar.

Protan er et internasjonalt selskap med norske røtter. Våre forretningsområder er produkter og løsninger innenfor tak og membraner, tekniske tekstiler, ventilasjonssystemer og i tillegg en nordisk entreprise-virksomhet.

Dette gir rom for en spenn­ende karriere, nasjonalt og internasjonalt.

Hovedkontoret ligger i Drammen, Norge. Vi har totalt 700 medarbeidere og har kontorer i Polen og Storbritannia, samt gode samarbeidspartnere over hele verden. Organisasjonen består av kompetente og lojale medarbeidere fra mange nasjoner.

Vi tror på det enkelte individ, og på å gi ham eller henne mulighet til vekst og utvikling gjennom utviklende og utfordrende arbeidsoppgaver. Målet er å stimulere til kompetanseutvikling, kreativitet og ansvarsfølelse. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø og vi jobber systematisk med å være en helsefremmende og attraktiv arbeidsplass, der ingen blir skadet eller syke av å jobbe.

Vi i Protan lever etter fire grunnleggende verdier: Engasjement, Samarbeid, Kvalitet og Ansvar. Dette er noe vi ønsker at de som også søker kan stå inne for.

Vi tilbyr utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø og vi har gode utviklings- og karrieremuligheter i et stort konsern. I Protan har vi ryddige arbeidsforhold og våre betingelser er konkurransedyktige, med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere som kan bidra til at Protan når sine mål.

Hvis du ikke finner en ledig stilling som passer dine kriterier, anbefaler vi at du sender oss din CV på protan@protan.no.