Om tak og membraner

Protan har levert takbelegg og membraner siden 1972, og kan dokumentere produktenes lange levetid gjennom mange års erfaring i nordisk klima og omfattende testing i egne og eksterne laboratorier.

Protan er stolt av å ha levert takbelegg og membraner siden 1972, og vi kan dokumentere produktenes lange levetid gjennom mange års erfaring i nordisk klima og omfattende testing i egne og eksterne laboratorier. 

Takmembraner for et nordisk klima

Våre takbelegg og membraner er meget fleksible og tåler all slags vær. De er utviklet for et tøft, nordisk klima og har gode kuldeegenskaper. Langtidstester viser at Protans takbelegg og membraner, selv etter 30 år, fortsatt beholder sine gode egenskaper og vil tjene sin hensikt i mange år utover forventet levetid.

Vi sikrer et godt håndverk

Vi har utviklet et komplett system for taktekking, fra utdanning av taktekkere til installasjonsmetoder, samt gode tilsyns- og vedlikeholdsprogram for at våre produkter og løsninger skal svare på forventingen i markedet. 

Egne testlaboratorium

Vi utvikler og tester alle våre løsninger og produkter, samt gjennomfører kontroll av råvarer og produksjon, ved vårt laboratorium i Norge og utland.  Laboratoriet er godkjent av Det Norske Veritas, og vi følger strenge rutiner for testing og dokumentasjon av råvarer og produkter.

Lang levetid på takmembraner fra oss 

Langtidstester viser at Protans takbelegg og membraner beholder sin fleksibilitet og har lang restlevetid også etter 30 år. 

Ønsker du å vite mer om våre produkter og løsninger? Ta kontakt med oss i dag!