Protan Eksponert terrassebelegg

Protan sine terrasseprodukter passer godt på eksponerte terrasser og balkonger.

Produktet gir en solid, holdbar og sikker overflate for gangtrafikk.

Protans terrassesystem egner seg spesielt godt der det er lave dørterskler som krever lavtbyggende løsninger, der det stilles krav til lav vekt på terrassen og der man ønsker et enkelt renhold.

Protan terrassebelegg kan rengjøres på samme måte som et innendørs gulv og krever ikke spesielt vedlikehold utover dette. Forventet levetid er opptil 30 år avhengig av slitasjegrad.

Protan terrassebelegg legges som et eksponert, synlig gulvbelegg og brukes på utendørs terrasser hvor det er jevne og stabile underlag. Belegget fungerer som både vanntettings- og slitelag i ett og samme sjikt. Det er beregnet for direkte gangtrafikk og normal bruk av terrassen. Belegget har en overflatestruktur som ved siden av å gi en god friksjon også gir et bra utseende. Protan terrassebelegg er spesialutviklet for nordisk klima og er testet og dokumentert.

De viktigste egenskapene for et terrassebelegg med eksponert flate er:

  • Høy plunkteringsmotstand og slitestyrke
  • Stor bruddforlengelse
  • God UV-stabilitet - tåler sterkt sollys
  • God kuldemotstand
  • Dokumentert lang levetid

 

Protan terrassebelegg er både milljøvennlig og resirkulerbart med mykgjort PVC og varmluftsveising.

All sveising foregår med varmluft og representerer derfor ingen risiko for brann.

Protan eksponerte terrassemembraner, Protan T 2,0 mm og Protan GT 2,4 mm, har forskjellige fysiske egenskaper og må monteres i henhold til monteringsveiledningen.