Protan Webshop

Protan Webshop

Protan har takmembraner og tilbehør til en rekke ulike type bygg. Registrer bedriften din i dag og bestill produkter enkelt i vår webshop.

arrow_downward
Eksponerte tak

Eksponerte tak

Rettvendte kompakte flate og skrå tak samt luftede skrå tak med mekanisk festet eller vakuuminnfestet eksponert takbelegg er en velprøvd og sikker takløsning. Eksponerte taktekninger er enkle å etterse og å vedlikeholde.

Protan leverer Sintef godkjente takbelegg for eksponerte tak har lang dokumentert levetid, er hardføre i all slags klima og gir gode tekniske og bærekraftige tak for både nybygg og renovering.

Protan leverer takbelegg i både PVC og bitumen til tekking av eksponerte tak

Se våre produkter innen eksponerte tak her
Ekstensive grønne tak

Ekstensive grønne tak

Ekstensive grønne tak, populært kalt sedumtak, kjennetegnes ved et tynt lag av jord/vekstmedium og typiske plantearter innenfor sukkulenter, gress og moser.   Sedumtak har lav vekt og byggehøyde på ca. 30 - 90 mm, plantehøyden kommer i tillegg.

Protan Sintef godkjent takbelegg for ekstensive grønne tak kjennetegnes ved at det er spesielt designet til å tåle påvirkning av bakterier og røtter fra beplantningen. Belegget festes mekanisk, og det er brannklassifisert og kan derfor benyttes som midlertidig eller permanent eksponert takbelegg noe som er viktig for å kunne ta bygg i bruk før vekstmediet monteres

Se våre produkter innen ekstensive grønne tak her
Radonsikring

Radonsikring

Alle nybygg skal utføres med radonforebyggende tiltak som for eksempel bruk av radonsperre og ventileringssystemer. Bygg som er beregnet for varig opphold må bygges med radonsperre mot grunnen.

Protan leverer Sintef godkjent radonmembran og tilbehør for bruk i alle bruksklasser med effektive løsninger som forhindrer radongass å sive inn i bygningen.

Se våre produkter innen radonsikring
Terrasser

Terrasser

Med Protans Sintef godkjente solide og holdbare systemer for terrasser og balkonger får du terrassemembran og terrassebelegg av høy kvalitet og med lang levetid.

Tildekket terrassemembran benyttes der membranen er beskyttet med betongheller, tretremmer eller betong, både i isolerte og kalde konstruksjoner.

Eksponerte terrassebelegg er beregnet på terrasser og balkonger hvor det er påkrevd med en estetisk, solid, holdbar og sikker overflate for gangtrafikk.

Se våre produkter for terrasser her
Torvtak

Torvtak

Torvtak er tak som er tekket med torv på en vanntett undertekking, i eldre tid som regel av bjørkenever. Tak har vært tekket med torv siden forhistorisk tid i Skandinavia.

I dag har enkelte områder/kommuner krav om torvtak på hytter. Protans Sintef godkjente torvtaksmembran legges på taktro med torv direkte oppå torvtaksmembranen. Membranens rotbestandighet og gode egenskaper gjør at det ikke er nødvendig å bruke knotteplast i løsningen.

Se våre produkter for torvtak her
Våtrom

Våtrom

Med våtrom menes bad, dusjrom og vaskerom, det vil si rom hvor overflater på vegger og gulv jevnlig eller av og til blir utsatt for fritt vann/vannsøl.

Protan leverer membransystemer med Sintef godkjente løsninger for trygg og effektiv bruk både på gulv og på vegg i våtrommet. Membranen legges på toppen over varmekablene eller under påstøp. Protan Toppmembran kan fliser limes rett på membranen. Monteres i en operasjon – uten tørketid. Ingen smøremembran, ingen emisjoner, og avfallet i restavfallet når du er ferdig.

Se våre produkter for våtrom her
Vanntrykksmembraner

Vanntrykksmembraner

Vanntrykksmembraner brukes som tettesjikt i parkeringsdekker, kulverter, terrasser, jorddekkende konstruksjoner som intensive grønne tak og liknende. Tildekkede vanntrykksmembraner i takkonstruksjoner blir generelt omtalt som ballasterte tak. Protan leverer flere varianter av SINTEF-godkjente vanntrykksmembraner i PVC.

Se våre produkter for vanntrykksmembraner her
Tilbehør

Tilbehør

Protan har et av markedets bredeste sortiment av tilbehør og prefabrikkerte detaljer. Hver enkelt komponent er omhyggelig vurdert og implementert i vårt sortiment for å komplettere våre tekkeløsninger og sikre god og varig vanntetthet med et pent og enhetlig utseende.

Våre prefabrikkerte detaljer bidrar i tillegg til rask og sikker effektiv tekking fordi taktekkeren selv slipper å bruke tid på å forme detaljene ute på byggeplassen.

Se våre tilbehørsprodukter her