Funksjonærer_001.jpg

Karriere i Protan

Med mer enn 80 års erfaring har Protan utviklet innovative løsninger som er tilpasset et globalt marked og krevende klima. Vi jobber tett med våre kunder og leverandører for å være i forkant innen teknologi, bærekraft og kompetanse. Vil du bli med på laget?

Protan er en internasjonal virksomhet, med kontorer og ansatte i 11 land og fem produksjonssteder. Vår takentreprenørvirksomhet har avdelinger over hele Skandinavia.

arrow_downward

Protans selskaper

Konsernets hovedkontor ligger i Lier kommune, rett over kommunegrensen til Drammen. Her produseres også takmembraner, tekniske tekstiler og tunnelventilasjon.

Norge: Protan AS, Protan Entreprenør AS med underselskaper (takentreprenør), Litex AS (våtromssystemer).
Sverige: Protan AB, Protan Entreprenad AB (takentreprenør).
Danmark: Skantag (takentreprenør).
Finland: Protan Oy.
Polen, Baltikum & Øst-Europa: Protan Polska, Protan Elmark (haller).
Tyrkia & Midt-Østen: Protan Turkey.
Storbritannia: Protan UK.
Sørøst-Europa: Protan South-East.
Spania & Portugal: Protan Cubiertas Y Membranas.
Tyskland: Protan Deutschland.

I tillegg har vi et globalt nettverk av distributører og samarbeidspartnere.

Protans produksjonssteder

Protan har tre produksjonsenheter i Norge (Drammen, Nesbyen og Sandefjord), samt fabrikker i Poznan i Polen og Gebze utenfor Istanbul i Tyrkia.

DRAMMEN: På fabrikken ved hovedkontoret i Lier/Drammen produseres høykvalitets og miljøvennlige takmembraner, tekniske tekstiler og Ventiflex tunnelventilasjon.

NESBYEN: Produksjonsenheten i Nesbyen konfeksjonerer og tilpasser membraner, tekstiler og ventilasjonsmaterialer som er produsert i Lier/Drammen.

SANDEFJORD: Litex ble kjøpt av Protan i 2015 og holder til i Sandefjord. Her produseres de anerkjente membranplatene som brukes i våtrom.

POZNAN: Protan Elmark i Poznan produserer ferdige haller til mange formål, basert på Protans tekniske tekstiler. Disse eksporteres til hele verden.

ISTANBUL: Protan kjøpte opp tyrkiske Multiplan i 2019. Fabrikken i Gebze utenfor Istanbul i Tyrkia er en topp moderne produksjonsenhet som produserer både tak- og tunnelmembraner.

Protans takentreprenører:

Protan Entreprenør, Norge:
14 avdelinger totalt: Oslo/Dal, Drammen, Sem (Vestfold og Telemark), Gjøvik, Nesbyen (Hallingdal), Stavanger, Haugesund, Bergen, Trondheim, Kristiansund, Levanger, Bodø, Narvik, Tromsø.
Besøk protanentreprenor.no

Protan Entreprenad, Sverige:
Avdelinger i Alingsås, Karlstad, Stockholm, Örebro.
Besøk protanentreprenad.se

Skantag, Danmark:
Holder til i Viby sør for Aarhus og tekker over hele Danmark.
Besøk skantag.dk

Interessert i å jobbe hos Protan?

Interessert i å jobbe hos Protan?

Vi er alltid på utkikk etter nye dyktige og engasjerte medarbeidere. Send oss gjerne din CV og søknad, så kontakter vi deg.

Send oss en åpen søknad