Karriere

Protan AS og våre datterselskaper byr på mange spennende karrieremuligheter. Vi har mange ulike profesjoner, og du vil få mulighet til å ta del i spennende oppgaver og få rom for utvikling i et selskap i vekst.

Karriere i Protan

Med mer enn 80 års erfaring har Protan utviklet innovative løsninger som er tilpasset et globalt marked og krevende klima. Vi jobber tett med våre kunder og leverandører for å være i forkant innen teknologi, bærekraft og kompetanse. Vil du bli med på laget?

Ledige stillinger

Protan er en internasjonal virksomhet, med kontorer og ansatte i 11 land og fem produksjonssteder. Vår takentreprenørvirksomhet har avdelinger over hele Skandinavia.

Selskaper_ny.PNG

Protan AS

Konsernets hovedkontor ligger i Lier kommune, rett over kommunegrensen til Drammen. Her produseres også takmembraner, tekniske tekstiler og tunnelventilasjon.

Protans selskaper:

Norge: Protan AS, Protan Entreprenør AS med underselskaper (takentreprenør), Litex AS (våtromssystemer).

Sverige: Protan AB, Protan Entreprenad AB (takentreprenør).

Danmark: Skantag (takentreprenør).

Finland: Protan Oy.

Polen, Baltikum & Øst-Europa: Protan Polska, Protan Elmark (haller).

Tyrkia & Midt-Østen: Protan Turkey.

Storbritannia: Protan UK.

Sørøst-Europa: Protan South-East.

Spania & Portugal: Protan Cubiertas Y Membranas.

Tyskland: Protan Deutschland.

I tillegg har vi et globalt nettverk av distributører og samarbeidspartnere.

Fabrikker.PNG

Protans produksjonssteder

Protan har tre produksjonsenheter i Norge (Drammen, Nesbyen og Sandefjord), samt fabrikker i Poznan i Polen og Gebze utenfor Istanbul i Tyrkia.

DRAMMEN: På fabrikken ved hovedkontoret i Lier/Drammen produseres høykvalitets og miljøvennlige takmembraner, tekniske tekstiler og Ventiflex tunnelventilasjon.

NESBYEN: Produksjonsenheten i Nesbyen konfeksjonerer og tilpasser membraner, tekstiler og ventilasjonsmaterialer som er produsert i Lier/Drammen.

SANDEFJORD: Litex ble kjøpt av Protan i 2015 og holder til i Sandefjord. Her produseres de anerkjente membranplatene som brukes i våtrom.

POZNAN: Protan Elmark i Poznan produserer ferdige haller til mange formål, basert på Protans tekniske tekstiler. Disse eksporteres til hele verden.

ISTANBUL: Protan kjøpte opp tyrkiske Multiplan i 2019. Fabrikken i Gebze utenfor Istanbul i Tyrkia er en topp moderne produksjonsenhet som produserer både tak- og tunnelmembraner.

Takentreprise.PNG

Protans takentreprenører:

Protan Entreprenør, Norge:

14 avdelinger totalt: Oslo/Dal, Drammen, Sem (Vestfold og Telemark), Gjøvik, Nesbyen (Hallingdal), Stavanger, Haugesund, Bergen, Trondheim, Kristiansund, Levanger, Bodø, Narvik, Tromsø.

Protan Entreprenad, Sverige:

Avdelinger i Alingsås, Karlstad, Stockholm, Örebro.

Skantag, Danmark:

Holder til i Viby sør for Aarhus og tekker over hele Danmark.

Protan på Facebook

Klikk her

Protan på LinkedIn

Klikk her

Protan på YouTube

Klikk her

Fakta og nøkkeltall

Grunnlagt

1939

Antall ansatte

900

Omsetning per år

Euro 180M / NOK 1,8 milliarder)

Synes du Protan virker som et spennende sted å jobbe og du har kompetanse du tror er viktig for oss? Her kan du sende inn en åpen søknad.

Interessert i å jobbe i Protan?

Send epost med åpen søknad