Våre siste nyhetssaker

Dette taket vil endre fremtidens byggebransje

– Det som skjer på taket her er en gamechanger for byggebransjen og noe som alle kommer til å strekke seg etter.

Dampsperreplate til tak

Med vår dampsperreplate oppnår du god lufttetthet rundt sluk og rørgjennomføringer. Den er enkel å jobbe med og gir god tetting mellom rør og dampsperre.

Tar plastgrep med PVC-løsning

Ved å benytte miljøvennlig PVC i den kunstige tangskogen i merdene sine, er oppdrettsgiganten Grieg Seafood blitt en pioner i å redusere de store mengdene plastavfall som havbruksnæringen skaper.

Blågrønne tak vekker bygninger til liv

Tak har et uforløst potensial som ikke begrenses av annet enn arkitektens og utbyggerens fantasi. Men hvordan kan man best forløse de grønne drømmene på taket?

Protan forenkler anbudsbeskrivelser av taket

Protan lanserer bok med beskrivelsestekster for isolering og tekking av tak.

Protan verdensledende på tunnelventilasjon

Arbeid i tunneler og gruver krever effektive ventilasjonsløsninger som sørger for frisk luft og transport av gasser og støv ut av produksjonsområdene. Vi har snakket med Kjell Thoen i Protan for å høre hvordan de møter utfordringer forbundet med dette.

Sikkerhet på taket

Det er viktig å sørge for at de som jobber i høyden har de beste forutsetninger for en trygg arbeidsplass. Protan tar sikkerhet på alvor, og tilbyr flere sikringsløsninger som trygger taket også etter at taket er ferdig tekket (personsikring av framtidig ferdsel på taket).

Det beste av to verdener på toppen av byen

Ekstremvær er i ferd med å bli normalen. Samtidig blir byene våre tettere bebygd, ofte på bekostning av grøntarealer som holder på nedbøren. For et eldgammelt og underdimensjonert avløpsnett blir dette et alvorlig problem – som kan løses oppe på taket.

Slik skal lakselusa bli historie og miljøet bevares

Å komme lakselusa til livs samtidig som miljøet må bevares er en utfordring i havbruksnæringen. Nå tror oppdrettsgiganten Grieg Seafood at de har funnet en løsning som er både gjenvinnbar, holdbar og lønnsom, uten å avgi mikroplast til havet.

Enklere med selvklebende dampsperre

Gjør taktekkerens jobbhverdag enklere med selvklebende dampsperre.