Protan er stolt over å kunngjøre åpningen av et nytt produksjonsanlegg i Stęszew, Polen. Fabrikken produserer høykvalitets termoplastiske membraner for den globale takindustrien. Investeringen på omtrent 11 millioner euro bekrefter engasjementet for kvalitet og innovasjon som definerer Protan. Med en produksjonskapasitet på omtrent 8 millioner kvadratmeter termoplastiske membraner per år i Polen, er Protan godt posisjonert til å møte den økte etterspørselen etter takløsninger i hele Europa.

Den offisielle åpningen av PROline fant sted den 20. september. Lokale representanter fra Stęszew, Konsernledelsen fra Norge, Protan Polska og Protan Elmark deltok på feiringen av den vellykkede flyttingen fra Gebze i Tyrkia til Stęszew.

impact_photo_protan-1.jpg

Protans konsernsjef Erik Øyno er entusiastisk om den nye virksomheten i Stęszew, Polen og sier; "Etableringen av vår termoplastiske takproduksjonslinje i Polen er et fysisk bevis på Protans engasjement for takmarkedet i Sentral-Europa, og spesielt det polske markedet. Vår strategi er å være en stor aktør i det europeiske takmarkedet med vårt omfattende produktsortiment som leverer alle komponenter for å levere bærekraftige miljøvennlige takløsninger med et lavt CO2-avtrykk.

Øyno fortsetter å si at mange mennesker i mer enn tre land har vært avgjørende for å skape og sikre denne suksessen. Alle Protan-ansatte i Polen, ledet av administrerende direktør Michal Miasek og produksjonssjef Marcin Dembecki, har gjort en fremragende jobb med å få fabrikken i gang. Visepresident i Protan Elmark, Piotr Bąkowski, har også spilt en betydelig rolle i byggeprosjektet og har ønsket sine nye kolleger i Protan Polska hjertelig velkommen med stor entusiasme. Jeg uttrykker min takknemlighet til alle involverte parter, både Protan-ansatte og alle andre som har vært involvert i å sikre den vellykkede lanseringen av vår nye produksjonslinje. Øyno fortsetter å si at nå som vi er oppe og går for fullt, med full kapasitet og overlegen kvalitet han er imponert over, og takknemlig for engasjementet til hele det polske teamet.

Protan er stolt over å ha PROline på plass og ivrig etter å fortsette å produsere termoplastiske membraner av høy kvalitet for den globale takindustrien.

skrót09.jpg
skrót26.jpg
skrót01.jpg
skrót41.jpg
skrót35.jpg