TEKNISKE TEKSTILER

Protan Tekniske Tekstiler har lang erfaring og bred kompetanse på produksjon av PVC-belagte tekstiler med en rekke anvendelsesområder. Vi leverer våre produkter i tekniske tekstiler til kunder med ulike behov over hele verden, fra arktiske strøk til tropene.

Tekniske tekstiler for havbruk

Protan har utviklet fremtidens luseskjørt. Dette produseres blant annet med PVC som ikke avgir mikroplast til omgivelsene og som er så miljøvennlig at det er godkjent for lagring av drikkevann.

Les mer her

Rensefiskstasjon

Kunstig tangskog produsert i miljøvennlig og gjenvinnbar PVC gir rensefisken beskyttelse og et naturlig habitat – uten å avgi mikroplast.

Les mer her

Protan Flood & Water Solutions

Vann er en kritisk faktor for alt levende liv på jorda og er en stor utfordring i de deler av verden hvor tilgangen på friskt ferskvann er liten. Vann kan også by på store utfordringer i områder med mye nedbør og flomfare. Vi har løsninger som kan hjelpe deg.

Les mer her

Protan Hall & Storage Solutions

Protan leverer dukkledninger i PVC til plasthaller over hele verden - fra arktiske strøk til tropene - som lagerhaller, flyhangarer, idrettshaller og sykehustelt.

Les mer her