IMG_5918.jpg

Protan SK vinyltapet for kontorsystemvegger

Protan har produsert vinyltapet siden 1950-tallet. Det er en spesialutviklet strukturtapet designet for å møte behovene i moderne kontormiljøer med fleksible systeminnredninger. Med et bredt utvalg av farger og overflatestrukturer gir tapeten muligheten til å skape et moderne og tiltalende arbeidsmiljø som oppfyller både estetiske og funksjonelle krav.

arrow_downward

Bruk av fleksible systeminnredninger blir stadig mer populært ved utforming av nye kontorlokaler, og dette gir en rekke fordeler både under den første byggeprosessen og ved senere ombygninger. Fleksible løsninger gjør det enkelt å tilpasse innredningen etter individuelle behov og ønsker. Bruk av prefabrikkerte byggematerialer bidrar til kortere byggetid, redusert avfallsmengde og mindre behov for puss og sparkelarbeid på byggeplassen.

Produksjon og leveranse

SK vinyltapet leveres på rull til systemveggmoduler, hvor de selv monterer tapeten til egnet overflate. Rullen kan leveres i fallende lengde og bredde (mellom 82 – 120 cm). Normal leveringstid er ca. 3- 4 uker fra bestillingsdato.

Tekniske egenskaper

Protan SK vinyltapet består av en stamme av papir med en slitesterk overflate av PVC, totalvekt ca. 300g/m². Tapeten tilfredsstiller gjeldende DIN – krav til strekkstyrke, rivestyrke og slitasje, i tillegg til en meget god bestandighet mot lysgjennomgang, samtidig som produktet er godkjent i henhold til strengeste brannkrav. Produktet har Sitac 1422 typegodkjenning overflateklasse 1, limt på ubrennbart underlag eller gipsplate (SINTEF/ NBL) og er resistent mot de fleste alminnelige vaskemidler og er også vedlikeholdsfri.

Farger og strukturer/preg

Protan SK vinyltapet tilbys i et omfattende utvalg av NCS-farger og 4 forskjellige strukturer/preg. Dette gir en mangfoldig mulighet til å skape et moderne og attraktivt arbeidsmiljø med en personlig touch. Med et bredt spekter av farger kan du finne den perfekte nyansen som passer til kontorets estetikk og atmosfære. Samtidig gir de forskjellige strukturene/preg variasjon og tekstur, noe som legger til visuell interesse og dybde i rommet. Uansett om man ønsker en elegant og subtil stil, eller et mer dristig og iøynefallende design, gir tapeten et bredt utvalg av farger og strukturer som kan tilfredsstille ulike preferanser og behov.

Utvalg av produsenter som benytter Protan SK vinyltapet:

Vi kan tilby kort leveringstid og kan levere store og små bestillingsmengder. Dette gir deg stor fleksibilitet og trygghet. Vår lange erfaring og spesialkompetanse på vinyltapet gjør oss til en produsent våre kunder stoler på.

Utvalgte kunder:

Terje Lyshaug - KAM Industri, Tak og Membraner

Terje Lyshaug

KAM Industri, Tak og Membraner