Som gulv i flyttbare telt brukes ofte samme membran som i resten av teltet. Disse materialene er gjerne designet for å være glatte. Den pregede overflaten på Protan Anti-Slip reduserer faren for fallulykker: Gulv med anti-skli reduserer risikoen for at personer sklir og faller. Dette er spesielt viktig i områder med høy trafikk og hvor det kan forekomme vann og søl som gjør gulvet glatt.

Protan Anti-Slip gjør at man, også i midlertidige strukturer, kan overholde gjeldende sikkerhetsstandarder og reguleringer i forhold til krav om å ha anti-skli gulv. Les også saken: Protan leverer membran til NorLense sine høytrykk oppblåsbare telt.

Fordeler med Protan Anti-slip: 

  • Kan brukes i applikasjoner der friksjon er nødvendig, slik som scenegulv, sportsmatter og vanlig gulv.
  • Produktet er brannsertifisert iht B-S2,d0.
  • Protan Anti-Slip har eksepsjonelle kvaliteter, ideelle for midlertidige strukturer, som haller for lagring, industri, sport, detaljhandel og annet. Den pregede overflaten gir en sklisikker overflate for spesielle applikasjoner.

Les mer om Protan Anti-Slip

Hvem er NorLense?

Norlense AS ble stiftet i 1975 og produserer oljelenser, utstyr til oppdrettsnæringen og oppblåsbare høytrykkstelt. Disse brukes av forsvarsmakter, humanitære organisasjoner og nødetater til bl.a feltsykehus og innkvartering. Et globalt selskap med salgskontorer i Sandvika, UK og Brasil. Hovedkontoret ligger i Fiskebøl i Lofoten hvor de har 13 forskjellige nasjonaliteter jobbende.

Norlense er opptatt av mangfold, bærekraft og kvalitet, og de bestreber å leve opp til sitt slagord: For the good of mankind and environment

Norlense bruker Protan sin membran til telt, både utvendig og som anti-skli gulv. De er avhengig av å bruke en leverandør som forstår viktigheten av et PVC materiale fungerer like godt i kalde som i varme omgivelser. Våre kunder forventer høy kvalitet, derfor bruker vi Protan, forteller NorLense. I samarbeidet med Protan forteller de at de er fornøyd med leveringsdyktighet, fleksibilitet og profesjonell tilnærming.

Besøk nettsidene til NorLense her