_EEW4344.jpg

Hvorfor velge SE?

Vi gir deg våre beste grunner!

Protan SE-serien representerer en innovativ løsning for takbelegg, designet for å møte de krevende forholdene i nordiske klima. Dette polyesterarmerte PVC-takbelegget tilbyr enestående tilpasningsevne og holdbarhet, egnet for både varme kompakte tak og kalde, luftede tak.

arrow_downward

Brannvern

SE står for "self-extinguishing", på norsk, selvslukkende - og brenner ikke av egen energi. Protan SE varmluftsveises, noe som gir minimal brannfare og som forenkler installasjonsprosessen.

Fleksibelt

Kan installeres i all slags vær. Tilpasser seg lett til varierende temperaturer, og forblir fleksibel og mykt å jobbe med i et kaldt, nordisk klima. Takbelegget kan installeres på de fleste typer tak, som flate, skrå og buede overflater.

Sikkerhet

Unik sklisikker overflate/preg som gir god friksjon. Sammenlignet med takbelegg uten preg, representerer dette en betydelig sikkerhetsfaktor ved montering, under våte forhold og vedlikeholdsarbeid.

Robust

Protan SE er ekstremt rivebestandig, noe som er kritisk for tak utsatt for sterke vinder, i tillegg til at takbelegget har dokumentert lang levetid.

Spesialmål

Kan leveres i bredde 1,72 meter som effektiviserer montering. Vindlasten (i Sverige) krever de mest rasjonelle breddene. For å oppnå hurtigst installasjon, og minimal mannskapsbruk er bredde på 172 cm inkl. overlapp den foretrukne løsningen. Sjekk produktutvalget vårt i vår digitale produktkatalog.

 

Protan SE-serien er et resultat av dedikert norsk ingeniørkunst og innovasjon, og representerer en robust løsning for moderne byggeprosjekter som krever langvarig beskyttelse og ytelse. Protan er en produsent med over 80 års erfaring. Vi utvikler og tester våre løsninger og produkter, samt gjennomfører kontroll av råvarer og produksjon ved vårt laboratorium i Drammen. Les mer om våre Protan SE-takbelegg her.

Våre takbelegg er FM-godkjente og oppfyller strenge internasjonale standarder for sikkerhet og kvalitet. Vi produserer og tilbyr bransjen produkter som er fullt demonterbare og skapt med tanke på å støtte prinsippene og praksisen i sirkulærøkonomien.

Vårt prosjekteringskontor bidrar med tegninger og planer for takentreprenøren med komplett materialbruk. Send oss en e-post til tak@protan.no hvis du ønsker å vite mer om våre produkter.