Beskytt alle taktyper med Protan SE-membraner

Beskytt alle taktyper med Protan SE-membraner

Enten den er flat eller buet, SE-membran produsert av Protan kan monteres overalt. Den myknede PVC-membranen tilpasser seg klimaet med letthet.

arrow_downward

Protan SE-serien er et polyesterarmert PVC-takbelegg som brukes til eksponerte takflater. Det kan festes mekanisk eller legges som et vakuumtak. Takbelegget kan legges på alle typer underlag, både på varme kompaktetak og kalde, luftede tak. Protan SE kan brukes til alle fasonger og kombinasjoner av tak – både flate , skrå og buede. bProtan SE sveises sammen med varmluft.

Vi tilbyr Protan SE membranprodukter til kunder som anbefaler å montere synlig takbelegg i systemer med vakuum eller mekanisk festing. Disse taksystemene er egnet for flate tak og skråtak på nybygg og renoveringsprosjekter.

Membranen er laget av myknet PVC og har polyestergarnforsterkning. Protan SE-membranen inneholder stabilisatorer som gjør at produktene tåler høye og lave temperaturer, og produktene er UV- og flammehemmende.

Produktene er svært rivebestandige, noe som er spesielt viktig for mekanisk festing på tak utsatt for vind. Protan SE-membran, som forblir fleksibel i kalde temperaturer, er det enkleste produktet å installere i tøffe temperaturer, noe som er en fordel i nordisk klima.

Protan-membranproduktene har en unik sklisikker overflate som standard som gir en estetisk tiltalende overflate. Sammenlignet med materialer uten en sklisikker overflate, representerer dette en betydelig sikkerhetsfaktor når man går på taket, spesielt i vått vær under installasjon og regelmessig vedlikehold.

Den sklisikre overflaten er også estetisk tiltalende. Membranen sveises sammen med varmluft.