Ledige stillinger

Her er en oversikt over ledige stillinger i Protan-konsernet akkurat nå. Les mer om stillingene og legg inn søknad ved å klikke på den aktuelle utlysningen.

Prosjekt & Business Controller

Vi er på utkikk etter en Prosjekt- og Business Controller som ønsker å engasjere seg aktivt i organisasjonen med et prosjekt- og økonomiperspektiv. Dette er en nyopprettet stilling i vår industrielle og internasjonale salgsavdeling. Du vil utvikle og støtte globale prosesser og gjennomføre viktige forretningsprosjekter, samt jobbe med finansiell rapportering.

Søk på stillingen

Prosessingeniør

Vi er på utkikk etter en prosessingeniør som skal planlegge, igangsette og forbedre produksjonsmetoder og prinsipper for nye og eksisterende produksjonsprosesser. Du vil utføre investeringsanalyser ved introduksjon av nye maskiner og utstyr, og du vil lede produksjonsprosesser for utvikling av nye produkter.

Søk på stillingen

Prosjektleder Gjøvik

Nordens ledende takentreprenør Protan Entreprenør skal styrke vår virksomhet i Innlandet. Vi ser derfor etter ny prosjektleder til vår avdeling på Gjøvik.

Søk på stillingen

Taktekker Gjøvik

Nordens ledende takentreprenør Protan Entreprenør skal styrke vår virksomhet i Innlandet. Vi har ledig stilling som taktekker til vår avdeling på Gjøvik.

Søk på stillingen

ERP / M3 Consultant

Protan IT har ansvaret for å utvikle, forvalte og drifte konsernets ERP-system Infor (M3) og tilhørende applikasjoner. Vi ønsker oss en person som kan bidra til utvikle og utnytte vårt ERP-system ytterligere.

Søk på stillingen

Prosjektleder Stavanger

Nordens ledende takentreprenør Protan Entreprenør skal styrke region Rogaland. Vi ser derfor etter ny prosjektleder. Arbeidsplassen din blir ved vårt avdelingskontor på Sola.

Søk på stillingen