Haller, lagring og beskyttelse

Duk fra Protan har mange bruksområder

De PVC-belagte tekstilene lagerføres i mange kvaliteter.

Protans selger duk på rull til virksomheter som fremstiller ulike typer produkter, eller virksomheter som benytter våre duker til bestemte formål, for eksempel innen oppdrettsnæringen, landbruk eller olje- og gass.

Ulike produkter og formål krever ulike kvaliteter og ytelser fra duken som benyttes, for eksempel vekt/styrke, brannegenskaper, motstandsdyktighet mot stråling med mer.

Les mer om dukenes kvaliteter og egenskaper her.

Det er stor spennvidde i våre lagerførte kvaliteter, slik at vi dekker mange behov.

Vi er også opptatt av å bruke vår lange erfaring og kompetanse på tekniske tekstiler til å utvikle unike løsninger. Vi kan finne fram til unike kvaliteter på duk eller konfeksjonerte løsninger til bestemte formål i samarbeid med våre kunder.

Oversikt over kvaliteter og ytelser

Les mer

Protan BlueSafe® - drikkevannsgodkjente kvaliteter

Les mer

Miljøvennlige duker for oppdrett

Les mer

Brannsikre tekstiler for olje og gass

Les mer

Bruksområder for tekniske tekstiler

Haller og telt

Protan leverer dukkledninger i PVC til plasthaller over hele verden – fra arktiske strøk til tropene – som lagerhaller, flyhangarer, idrettshaller og telt til bruk av Forsvaret, ved feltsykehus og liknende.

Fornybar-sektoren

Protans tekniske tekstiler er i seg selv bærekraftige og gjenbrukbare, og er derfor en god match for ulike fornybar-formål, som beskyttelse for blant annet vindmølle-installasjoner og flytende solcelleparker.

Idrett og anlegg

I nært samarbeid med aktører innen ulike idretter og aktiviteter leverer Protan tekniske tekstiler i PVC til ulike formål, som skillevegger i idrettshaller, stolpebeskyttere og andre former for støtsikring.

Luftfart og transport

Tekniske tekstiler i PVC benyttes til løsninger for transport innen blant annet luftfart og spedisjon.

Landbruk, gårdsdrift og oppdrett

Duk fra Protan benyttes til mange formål innen jordbruk, gårdsdrift og oppdrett. Gjødseltanker, vannbasseng, lagerhaller, presenninger og ulike former for beskyttelse er noen eksempler.

Protan BlueSafe®

Protan BlueSafe er en serie med innovative og 100 prosent gjenbrukbare PVC-duker som tåler saltvann spesielt godt. Duken avgir ikke mikroplaster, den er spesialutviklet for bruk i saltvann og er godkjent for lagring av drikkevann.

Flomvern

Vann kan by på store utfordringer i områder med mye nedbør og flomfare. Flompølser med teknisk tekstil i PVC fra Protan er en effektivt løsning innen flomsikring. 

Presenninger

Protans duker i presenningskvalitet gir god beskyttelse, og selges både til profesjonelle aktører og til privatkunder.

Kvaliteter og ytelser på duk

Her finner du mer informasjon om tekniske tekstiler fra Protan.