Protan_Tunnelmembran_konseptbilde2.jpg

Vannsikring for de neste 100 årene!

Protan InfraPlan er et fremtidsrettet og komplett membransystem for tunneler, kulverter, portaler og underjordiske konstruksjoner. Med dette systemet er du sikret ekstrem holdbarhet og god økonomi gjennom hele produktets levetid.

arrow_downward

Banebrytende vannsikring

Protan har vært ledende innen membranproduksjon siden 1972, og vi har forsynt tunneler og underjordiske anlegg med de mest innovative og anerkjente løsningene i verden. Ved å kombinere vår ekspertise innen bærekraftig vannsikringsteknologi med banebrytende bakkeproduksjonsmetoder, tilbyr vi komplette vannsikringssystem.

Infraplan_artujjekbukde.jpg

Reduserte livssykluskostnader

Å velge membran- og kvalitetsprodukter fra Protan er en investering i fremtiden – med resirkulerbare produkter, lave livssykluskostnader og et lavt karbonavtrykk. Protan InfraPlan er utviklet for å ha en levetid på mer enn 100 år.

Din totalpartner på vannsikring

Med Protan InfraPlan følger vi deg og prosjektet ditt hele veien, fra oppstart til suksess. Vi leverer membraner, tilbehør og kunnskap, og vi sørger for å gjøre det innenfor avtalt tid. Send oss gjerne en henvendelse i dag.

Protan InfraPlan er en komplett systemløsning som kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene i hvert enkelt prosjekt. Vi tilbyr kunnskap og erfaring gjennom kompetente rådgivere, samt toppmoderne design- og kalkuleringsverktøy.

Bærekraftig og allsidig

Protan InfraPlan er en bærekraftig og vanntett homogen membran som er laget for å vare. Løsningen er utformet for høy funksjonalitet og allsidighet:

Produktene er utviklet for å integreres i miljøet uten å forstyrre det. Derfor inneholder ikke Protan InfraPlans membraner stoffer fra REACH/ECHAs kandidatliste, og heller ikke prioriterte miljøgifter eller relevante stoffer i mengder som anses å være helse- og miljøfarlige.

Protan InfraPlan har høy kvalitet, lang levetid og har en lav livssykluskostnad. I tillegg vil du nyte godt av vår erfaring fra tunnel- og tekkingbransjen.

Nye Protan InfraPlan membraner er mye enklere både å håndtere og tekke enn nåværende metode. Tekketiden er vesentlig redusert sammenlignet
med konkurrerende materialtyper.

  1. InfraPlan er et bærekraftig produkt, basert på resirkulerbart materiale med lavt karbonavtrykk

  2. Membranen er tilgjengelig i ulike tykkelser

  3. Testet i henhold til Statens Vegvesen håndbok N500

  4. Homogen ettlagsmembran med lyst signallag for bedre kvalitetskontroll

  5. Membranen sveises homogent sammen med varmluft, for varig tette skjøter

Protan Ventiflex

Ventilasjonssystemer for gruver og tunneler.

Kontakt oss

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager <br> Western Europe Market

Arndt Hedtkamp

Sales Manager
Western Europe Market
Tor Erik Sivertsen - Waterproofing Nordic

Tor Erik Sivertsen

Waterproofing Nordic
Vanessa Dos Santos - Tunnel and Mining Manager

Vanessa Dos Santos

Tunnel and Mining Manager