Elementer, moduler og ferdighus

Elementer, moduler og ferdighus

Protan leverer spesialtilpassede løsninger for produsenter av tak- og terrasseelementer. Protan selger årlig mer enn 400.000 m2 med takbelegg og membraner til nordiske elementprodusenter.

arrow_downward

Elementprodusenter

Protan leverer skreddersydde flakmoduler og lengder/bredder som er ferdig tilpasset produsentenes modulelementer. Vi kan tilpasse spesifikke bredder opp til 3,96 meter og også levere tilpassede lengder, slik at det er effektivt og enkelt å montere i produksjonslinjen og man unngår unødvendig svinn.

Husprodusenter

Protan lever takløsninger for husprodusenter, både for flate og skrå tak.

Typisk er dette leveranser på prosjektbasis til husprodusentene, for eksempel til et rekkehusfelt eller et nytt prosjektert boligområde. I mange tilfeller leveres Protans tak- og membranprodukter via vårt landsomfattende nettverk av samarbeidspartnere innen taktekking, eller vi leverer takbelegg og membraner direkte til husprodusentene, som så står for taktekkingen selv.

Termoplastiske takbelegg forbindes ofte med flate tak, men Protans takbelegg benyttes også stadig oftere til løsninger for skrå tak. Ulike farger på takbelegg og tilbehør som omega-profiler gir arkitekter og utbyggere stor estetisk fleksibilitet med Protans produkter.

Kostnadseffektive produkter, rask byggetid og trygge løsninger gjør Protan til et populært valg blant nordiske husprodusenter. Protans produkter oppfyller også ulike krav til bærekraft og miljøhensyn som husprodusentene blir stadig mer opptatt av.

Vannfordrøyningsløsninger som Protan BlueProof og BlueProof Green vil bli et vanlig syn også norske boliger fremover, da dette løser overvannsproblematikk og erstatter kostnadskrevende graving og bortkjøring av masser. Et småhusområde med funkishus med flate tak kan med fordel løse overvannsproblematikken gjennom å utnytte takflaten til dette formålet.

Modulleverandører

Protan leverer skreddersydde løsninger for standardiserte moduler, slik som brakkerigger og paviljonger for skoler og barnehager.

Modulleverandørene har mange av de samme behovene som produsentene av elementer, derfor er de opptatt av produksjonseffektiviteten og de gode miljøegenskapene som følger med Protans tak- og membranprodukter.

Når Protan leverer takbelegg til modulleverandører, vil de skreddersydde løsningene bidra til minimalt med restavfall, samtidig som det bare nødvendig med noen få monteringsoperasjoner. I mange tilfeller trenger man ikke engang å sveise i produksjonshallen, da de prefabrikerte flakløsningene enkelt kan limes eller festes med noen få festemidler.

Veggmoduler

Veggbelegg fra Protan er en vinyltapet som er spesialutviklet for produksjon av veggpaneler og skillevegger for kontorbygg.

Tapetkomponenten leveres i en rekke farger og overflatestrukturer og kan enkelt tilpasses individuelle behov. Dette gir mange fordeler både ved første gangs bygging og ved senere ombyggingsarbeider. 

Protan Veggbelegg har kort leveringstid og kan levere store og små bestillingsmengder. Dette gir kunden stor fleksibilitet og trygghet. Vår lange erfaring og spesialkompetanse på vinyltapet gjør oss til en produsent våre kunder stoler på.

Protan Veggbelegg besår av en slitesterk PVC overflate som tåler fukt og inneholder ingen kjemikalier som finnes på norske myndigheters (SFT) OBS-liste over kjemikalier som ikke skal benyttes eller skal fases ut. Produksjonsavfall kan deponeres eller forbrennes i godkjente forbrenningsanlegg. Avgassing er meget ubetydelig.

Derfor er Protan og elementprodusenter en god match

  • Protan tilbyr vindlastberegninger, beregning av innfesting og beregning av flakløsninger for elementproduksjon.
  • Vi rådgir våre kunder om riktige produkter og løsninger for å kunne utnytte taket til for eksempel terrasser, balkonger, sedum, grønne tak.
  • Protan tlbyr løsninger for vannfordrøying med elementproduksjon.
  • Vi har også løsninger for elementer for skråtak med tilhørende utstyr.
  • Vi gjør en beregning av tilbehør for å sikre komplett leveranse ut fra element-/modulprodusent.
  • Vi tilbyr opplæring for produksjonsmedarbeidere.
  • Vi utfører montasje på byggeplass.
Send forespørsel
Terje Lyshaug - KAM Industri, Tak og Membraner

Terje Lyshaug

KAM Industri, Tak og Membraner
Produkter for tak og membraner

Produkter for tak og membraner

Her finner du oversikten over produktsidene våre på Tak og Membraner