Trygge løsninger for din uteplass

Trygge løsninger for din uteplass

Balkonger og terrasser er spesielt utsatt for slitasje fra kraftig regn og snøfall. Derfor appellerer en solid og slitesterk løsning, som sikrer vanntette terrasser og trenger minimalt med vedlikehold, ypperlig for både privatpersoner, sameier og borettslag.

arrow_downward

Terrassemembran

Protan har solide og holdbare systemer som sørger for å beskytte verandagulv og balkonggulv mot fukt, mugg, råte og korrosjon.

Balkonger og terrasser er særlig utsatt for slitasje fra kraftige regnskyll og snøfall. Derfor er det attraktiv for både privatpersoner, sameier og borettslag å finne en god og holdbar løsning som sikrer vanntett terrassegulv og krever minimalt med vedlikehold.

Protans terrassemembraner og terrassebelegg er laget for utendørs bruk i nordisk klima. De er av høy kvalitet og har lang levetid, og sikrer tett terrassedekke.

Taktekkere sveiser terrassemembran

Vi anbefaler at du tar kontakt med en taktekkerbedrift i vårt store nasjonale nettverk hvis du er privatperson og ønsker å få lagt terrassemembran fra Protan. Da vil de komme til deg og installere duk eller membran på samme måte som de ville gjort ved vanlig taktekking. Protans terrassebelegg sveises med varmluft, så dette er en miljøvennlig og utslippsfri metode.

Forskjellen på eksponert og overdekket terrassemembran

Vi leverer løsninger både for eksponerte terrassebelegg og terrassemembraner med overdekning. Et eksponert terrassebelegg blir som et gulvbelegg utendørs. Membranduk for bruk på terrasser og verandagulv blir gjerne dekket av ulike materialer, som heller, fliser og terrassebord.

Vi har tre ulike produkter som sørger for tett verandagulv eller en tett balkong. Alle tilfredsstiller brannklasse Broof(t2) på det underlaget de installeres på, i henhold til gjeldende retningslinjer i Norge og i Norden.

Produkter

Produkter

Et bredt utvalg av ett lags takbelegg og membraner av høy kvalitet.

Tekniske tegninger og beskrivelsestekster

Tekniske tegninger og beskrivelsestekster

Tilgjengelig for nedlasting i pdf- og dwg-format.

Dokumentasjon

Dokumentasjon

Her finner du produktdokumentasjon og sertifikater.

For mer informasjon, kontakt oss:

Bjørn Nordseth - Salgssjef teknisk salg

Bjørn Nordseth

Salgssjef teknisk salg
Einar Nessæther - Salgsansvarlig SMB-kunder

Einar Nessæther

Salgsansvarlig SMB-kunder
Terje Lyshaug - KAM Industri, Tak og Membraner

Terje Lyshaug

KAM Industri, Tak og Membraner
Vidar Becker - KAM Øst-, Sør- og Vest-Norge

Vidar Becker

KAM Øst-, Sør- og Vest-Norge
Egil Egseth - KAM Midt- og Nord-Norge

Egil Egseth

KAM Midt- og Nord-Norge
Roy Rinde - Key Account Manager

Roy Rinde

Key Account Manager