Protan prefabrikkerte flak

Protan prefabrikkerte flak er den beste og raskeste løsningen i vindutsatte områder og ideelt når taket må tekkes hurtig.

 

Hurtig tett tak

Takbelegget leveres i to eller fire meters bredde med underliggende langsgående flipper med ekstra styrke for mekanisk innfesting. Systemet er en rask og effektiv måte å tekke store vindutsatte tak på. Det er utviklet for å forenkle montering og redusere monteringstid på byggeplass sammenlignet med standard overlappsystem. Flippene som er sveiset til flakenes underside kan tilpasses selv de tøffeste vindforhold.

Protan prefabrikkerte flak er et optimalt tekkesystem som prosjekteres til det enkelte bygg. Tekkesystemet med de underliggende flippene fabrikksveises. Flippeavstanden kan variere ut fra hvor vindutsatt bygget er og behovet for innfestingstetthet. Protan prefabrikkerte flak er spesielt godt egnet i områder med sterke vindkrefter.

Store takarealer kan tekkes raskt med minimalt sveisearbeid på selve byggeplassen. Flakene muliggjør rask montering da store enheter av takbelegget legges av gangen, og dette reduserer sveisearbeidet betydelig.
Protan prefabrikkerte flak

  • rask og sikker fremdrift
  • hurtig byggeprosess
  • velegnet i værharde strøk
  • væruavhengig
  • få skjøter
 

 

Se vår film om Protan prefabrikkerte flak for mer informasjon.

Eksponerte tak

Våre kvalitetsløsninger for eksponerte tak har lang levetid, er robuste i all slags klima og gir gode tekniske og bærekraftige tak.

Protan SE

Protan SE er et PVC-takbelegg som kan legges på alle typer underlag og alle fasonger og kombinasjoner av tak.

Protan parapetsystem

Vårt parapetsystem sikrer en tett, pen og robust løsning på en av takets mest utfordrende og vindutsatte deler.

Protan prefabrikkerte detaljer

Protan har et av markedets bredeste sortiment av prefabrikkerte detaljer, deriblant detaljer til hjørner, rør og oppbretter m.m.